TEAMBUILDING | bedrijven – vrijgezellen – verenigingen – …

Onze teambuildingpakketten staan garant voor fun en spektakel! Voor alle leeftijden hebben we een gevarieerd pakket met leuke proeven waar samenwerking en een groot fungehalte centraal staan. We maken steeds een pakket op maat van uw groep (leeftijden, sportiviteit, …).

De teambuildings kunnen gecombineerd worden met een etentje of BBQ in de horecazaak waar u een prachtige uitkijk hebt over het volledige domein.

OFFERTE AANVRAGEN

ARCHERY TAG

Archery Tag is dé nieuwe action sports game van het moment.

Tijdens gevarieerde spelvormen staan 2 teams tegenover elkaar, gewapend met pijl en boog. Beide teams verdienen punten door elkaar aan te schieten of door ogen uit de verschillende doelen te schieten. De zachte pijlpunten maken van Archery Tag een spel voor alle leeftijden.

Kom het unieke spel spelen met familie, vrienden & collega’s. Een echt aanrader!

Buitenspel - A-Loop

OUTDOOR- & WATERSPORT TEAMBUILDING

Op zoek naar een inspirerende dag- of namiddagactiviteit?

Samen met onze partner Buitenspel biedt Goodlife Cablepark avontuurlijke water- en outdoorsportdagen aan voor scholen en speelpleinwerkingen.
Ook voor bedrijven en vriendengroepen bieden we op maat gemaakte teambuildings aan met de nadruk op een hoog fun gehalte.

Wakeboarden & Waterskiën

Leer samen wakeboarden of waterskiën onder begeleiding van onze monitoren die de nodige tips geven om snel op het water te kunnen staan en geniet van deze unieke ervaring in een groene omgeving.

Deze sportieve dag in stijl afsluiten met een drankje aan de beachclub, een casual BBQ op het strand of een diner a la carte? No problem, dat is allemaal mogelijk.