SCHOOLSPORTDAGEN

Buitenspel biedt avontuurlijke outdoorsportdagen aan voor scholen. Deze op maat gemaakte sportpakketten leggen de nadruk op groepssfeer, sportieve uitdaging en een hoog FUN gehalte. In groep avontuurlijke en uitdagende proeven spelen en dit allemaal in een mooie groene omgeving is waar onze activiteiten om draaien.

Ontdek al onze pakketten hieronder!

OFFERTE AANVRAGEN

OUTDOOR & ADVENTURE

KIDS ADVENTURE (9j-10j)

1/2 DAG OUTDOORACTIVITEITEN
Een halve dag spelen de kinderen 3 avontuurlijke activiteiten aangepast op hun leeftijd. Uitdagend én FUN!

1/2 DAG SPELLENCIRCUIT
De andere halve dagen spelen de kinderen een spellencircuit rond het water en de speeltuin.

JUNIOR ADVENTURE (11j-12j)

Junior Adventure bestaat uit 6 avontuurlijke activiteiten aangepast aan de leeftijd van de kinderen. We maken groepen van +- 25 leerlingen en voorzien per groep 1 begeleider.

Activiteiten zoals Run & Bike, Touwenparcours, Speleobox, Kanorace kunnen aan bod komen.

ADVENTURE KICKX (12j+)

Adventure Kickx bestaat uit 6 avontuurlijke activiteiten die één voor één in teken staan van FUN en samenwerking. We maken groepen van +- 25 leerlingen en voorzien per groep 1 begeleider.

Activiteiten zoals WIP-IT, Smart Waterpipe, Tonsurfen en De Muur kunnen mogelijk aan bod komen.

ADVENTURE & WATERSPORT

ADVENTURE & WATERSPORT

Outdooractiviteiten bij Buitenspel gecombineerd met de watersportactiviteiten (wakeboarden, waterskiën en kneeboarden) van Goodlife Cablepark. Een gevarieerde sportdag voor alle Grabbelpassers en SWAPPERS vanaf 10j met een grote FUN-factor verzekerd.

2/3 DAG OUTDOORACTIVITEITEN
De outdooractiviteiten van Buitenspel aan De Mosten zijn allemaal activiteiten waar fun en samenwerking centraal staan. We maken voor elke groep een programma op maat, afgestemd op de leeftijd. Activiteiten zoals boogschieten kanovaren, touwenparcours, tonsurfen, wip-it, smart-waterpipe en nog veel meer. Een overzicht van al onze activiteiten kan u terugvinden op www.buitenspel.be.

1/3 DAG WAKEBOARDEN, WATERSKIËN & KNEEBOARDEN

Tijdens het watersport gedeelte aan de kabelbaan krijgen de jongeren een initiatie wakeboarden, waterskiën en kneeboarden met bijhorende tips & tricks van onze monitoren. Spektakel verzekerd!

100% WATERSPORT

Watersporten is top! Daarom bieden we een leuke watersportdag aan waar al onze watersporten aan bod komen. Er wort een combinatie gemaakt van een leuke vlottentocht en een initiatie wakeboarden, waterskiën en kneeboarden.

1/2 DAG VLOTTENTOCHT
Op de rivier De Mark, vlakbij recreatiedomein De Mosten organiseren we een vlotentocht waarbij de leerlingen zelf een vlot moeten bouwen met de aangeleverde materialen. De afvaart van De Mark is een topper voor jong en oud. 

1/2 DAG WAKEBOARDEN, WATERSKIËN & KNEEBOARDEN

Tijdens het watersport gedeelte aan de kabelbaan krijgen uw leerlingen een initiatie wakeboarden, waterskiën en kneeboarden met bijhorende tips & tricks van onze monitoren. Spektakel verzekerd!

INITIATIE WAKEBOARDEN, WATERSKIËN & KNEEBOARDEN

Groepen tot 40 personen kunnen ook kiezen voor een initiatie wakeboarden, waterskiën en kneeboarden. Onze monitoren en ervaren wakeboarders geven de kinderen een initiatie van 2u30 en zorgen voor een leuke voormiddag met een groot fun- en spektakelgehalte. In de namiddag kan er bijvoorbeeld nog gezwommen op het recreatiedomein.