GRABBELPAS & SWAP

Goodlife Cablepark biedt samen met haar partner Buitenspel avontuurlijke water- en outdoorsportdagen aan voor Grabbelpas- en SWAP-jongeren. Deze op maat gemaakte sportpakketten leggen de nadruk op groepssfeer, sportieve uitdaging en een hoog FUN gehalte.

Samen het wakeboarden en waterskiën leren kennen, in groep avontuurlijke en uitdagende proeven spelen en dit allemaal in een mooie groene omgeving is waar onze activiteiten om draaien.

Ontdek al onze pakketten hieronder!

OFFERTE AANVRAGEN

ADVENTURE KICKX

De ADVENTURE K!CKX voor Grabbelpas en SWAP staat garant voor FUN en uitdaging.

De hele dag staat de groep tegenover elkaar voor spannende, groepsbevorderende proeven waarbij elke activiteit wordt aangepast aan de leeftijd en de mogelijkheden van de groep.

Tijdens de ADVENTURE K!CKX bieden we 6 activiteiten aan. Je kan kiezen uit al onze proeven zoals klim- en klauterparcours, run & bike, cross-country, boogschieten, speleobox + paallopen, kanorace, bouwvakkersrace, zandsurfen, oriëntatieloop, tonsurfen, fierljeppen, A-loop, de muur, … Kortom, een dag vol uitdaging en plezier.

ADVENTURE & WATERSPORT

Outdooractiviteiten bij Buitenspel gecombineerd met de watersportactiviteiten (wakeboarden, waterskiën en kneeboarden) van Goodlife Cablepark. Een gevarieerde sportdag voor alle Grabbelpassers en SWAPPERS vanaf 10j met een grote FUN-factor verzekerd.

2/3 DAG OUTDOORACTIVITEITEN
De outdooractiviteiten van Buitenspel aan De Mosten zijn allemaal activiteiten waar fun en samenwerking centraal staan. We maken voor elke groep een programma op maat, afgestemd op de leeftijd. Activiteiten zoals boogschieten kanovaren, touwenparcours, tonsurfen, wip-it, smart-waterpipe en nog veel meer. Een overzicht van al onze activiteiten kan u terugvinden op www.buitenspel.be.

1/3 DAG WAKEBOARDEN, WATERSKIËN & KNEEBOARDEN

Tijdens het watersport gedeelte aan de kabelbaan krijgen de jongeren een initiatie wakeboarden, waterskiën en kneeboarden met bijhorende tips & tricks van onze monitoren. Spektakel verzekerd!

100% WATERSPORT

Watersporten is top! Daarom bieden we een leuke watersportdag aan waar al onze watersporten aan bod komen. Er wort een combinatie gemaakt van een leuke vlottentocht en een initiatie wakeboarden, waterskiën en kneeboarden.

1/2 DAG VLOTTENTOCHT
Op de rivier De Mark, vlakbij recreatiedomein De Mosten organiseren we een vlotentocht waarbij de leerlingen zelf een vlot moeten bouwen met de aangeleverde materialen. De afvaart van De Mark is een topper voor jong en oud. 

1/2 DAG WAKEBOARDEN, WATERSKIËN & KNEEBOARDEN

Tijdens het watersport gedeelte aan de kabelbaan krijgen uw leerlingen een initiatie wakeboarden, waterskiën en kneeboarden met bijhorende tips & tricks van onze monitoren. Spektakel verzekerd!

INITIATIE WAKEBOARDEN, WATERSKIËN & KNEEBOARDEN

Groepen tot 40 personen kunnen ook kiezen voor een initiatie wakeboarden, waterskiën en kneeboarden. Onze monitoren en ervaren wakeboarders geven de kinderen een initiatie van 2u30 en zorgen voor een leuke voormiddag met een groot fun- en spektakelgehalte. In de namiddag kan er bijvoorbeeld nog gezwommen op het recreatiedomein.